pátek 16. srpna 2019

V podvečer






tam u nás.

8 komentářů:

  1. Aká krásna nostalgická atmosféra po lete...
    U nás leje, ochladilo sa, stihla som zo synom Ikea, kreslá na terasu a výsadba asi tento rok už asi nebude a ta,, kde cikajú psy, vodno ako mi to vysychá. Ale radosť zo záhrady mám, aj keď mi doplo, kde budú zmeny:-) Aj doma ma zmeny k lepšiemu tešia:-)
    A dnes príde Milo. Prajem ti príjemný zamuchlávací čas:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kati, pridala som u mňa aj fotku Milovho darčeku, ktorý mi sám vyrobil:-)
      Neviem moc vyjadriť, Kati, ako ma najstarší syn lekár potešil. On si hovorí najbohatší a najúspešnnejší z detí:-), ale mali sme veľký konflikt, taký, že musel odísť bývať k mojej mame ešte počas štúdia medicíny, akosi tú úbohosť doma prestal prijímať.
      Zmierili sme sa pred dvoma rokmi, keď mužovi vymieňali koleno.
      Teraz má ambulantnú prax, aj urgentnú a hrá v kapele, cestuje a športuje, zariadil si byt, ale tá prax a jeho možnosti mu otvorili oči a veľmi ocenil, ako sme ich vypiplali a rozvinuli! Dcéra trpí, bojí sa, že nedoštuduje, ako autistka nebude môcť robiť medzi ľuďmi, hoci už robila aj sprievodkyňu, vie sama vycestovať a v Oxforde, keď boli za sestrou, si našla aj brigádu...veľmi ju podporil a vyznal fakticky nám rodičom lásku, BALVAN MI PADOL ZO SRDCA!
      Prežívam takú radosť a spokojnosť a to som si myslela, že sa toho nedožijem, dala som im totiž taký priestor, že nemusia moje materské potreby naplniť:-)

      Vymazat
    2. Věřím, že ti dárek od Mila udělal radost, je krásný. Všechno má asi opravdu svúj čas a jsem moc ráda, že postupně vidíš výsledky a hlavně smysl těch let, které nebyly vždycky jednoduché a klidné. Užívej si to, moc vám to přeju!

      Vymazat
  2. Příroda je mocná....foto jako obrazy od malíře.
    Je tam u vás krásně. Přeji hezký víkend. Eva

    OdpovědětVymazat

Podkrkonoší, mravenci a bledule

Mraky mravenišť, mraky bledulí a mraky nad hlavou.  Z Mostku na Zvičinu a zpátky do Bílé Třemešné. A  celou cestu Krkonoše jako na dlani...